تیزر دوره آموزش فروش به سبک نوین مهندس پویان قدملی
مشاور فروش کیست ؟
مشاوره فروش در سازمانها به طور معمول توسط یک تیم از کارشناسان با تجربه و متخصص در صنعت مرتبط با حوزه کاری انجام میشود که دارای اعتبار خوبی در بین مشتریان هستند و هم چنین توانایی ترکیب تکنولوژی روز دنیا و دانش بازاریابی را داشته باشند. مشاوره فروش یک متخصص است که می تواند دید ۳۶۰ درجه به مسائل پیرامون خود داشته باشد و در ارائه راهکارهای موثر هوشمند عمل کند.
مشاوره فروش چیست؟
مشاوره فروش به معنی تدوین و تبیین استراتژیهای فروش و بازاریابی، مهندسی فروش، قیمت گذاری، عارضه یابی فرآیند فروش، تعیین اهداف و استراتژی ها، بررسی وضعیت رقبا، تدوین نقشه راه تیم فروش، کشف بازارهای جدید، آموزش تیکنیک های حرفه ای فروش، ارتباط موثر با مشتریان و ایجاد مشتریان وفادار و … است. کسب و کارهایی که در بخش فروش خود دچار بحران شدهاند با بهره گیری از خدمات مشاوره در فروش، مشاوره برندینگ و مشاوره دیجیتال مارکتینگ میتوانند تاکتیکها و استراتژیهای مناسبی را در برخورد با بازار و همچنین مشتریان اتخاذ کنند.
جهت ارتباط سریعتر روی شماره تماس زیر کلیک نمایید یا پیام خود را به صورت پیامک یا در شبکه های اجتماعی زیر ارسال نمایید.
0912-2878460
ویژگی های یک مشاور فروش حرفه ای
دیگر زمان آن گذشته که در دفتر خود بنشینید تا مشتری به سراغ شما بیاید! در بازار پر رقابت امروز که حتی نانواییها که روزگاری مجبور بودید در صفهای آنها نوبت بگیرید هم به فکر راهکارهایی برای جذب مشتری هستند، حال چارهای جز مجهز شدن به توانمندیهای بازاریابی و فروش نیست! اگر دقت کرده باشید و یا سری به نیازمندیها زده باشید موسسات و شرکتها، بیش از هر نیروی کار دیگری، به دنبال بازاریاب و فروشنده هستند، در صورتی که میتوانند با دریافت مشاوره منابع انسانی از نیروهای خود بیشترین استفاده و بهره وری را داشته باشند. حال در ادامه به برخی ازمهمترین ویژگیهای یک کارشناس فروش حرفهای اشاره خواهیم کرد.
مانند یک پزشک حرفهای عمل میکند: بدترین کاری که یک مشاور فروش میتواند انجام دهد تجویز بدون معاینه است.
«نه شنیدن» را به عنوان بخشی از حرفه خود پذیرفته است: یک مشاوره فروش حرفهای نه شنیدن را بخشی از فرآیند فروش میداند و هیچگاه روحیهاش را از دست نمیدهد و به اصطلاح میتوان این گونه بیان کرد که به او بر نمیخورد. نکته جالب این است که این مدل در کشورمان سختتر اجرا میشود، چرا که با توجه به نوع فرهنگ ما و همچنین وجود تعارفات و احترام بیشتر بین افراد، ممکن است خیلیها در ابتدا به شما نه بگویند و بعد از مدتی طولانی و پیگیریهای مکرر متوجه شوید که خریدار خدمات شما نیستند و به همین دلیل شما چارهای ندارید جز اینکه شناخت خود را از مشتریان بیشتر کنید و بدانید بیشترین وقت خود را صرف کدام دسته از مشتریها کنید.
از هر فرصتی برای مشترییابی استفاده میکند: یک مشاور فروش حرفهای هر فرصتی را غنیمت شمرده و به هر شخصی به عنوان مشتری بالقوه نگاه میکنند. همیشه کارت ویزیت به همراه دارد تا شاید زمانی که در صف نانوایی و یا کارواش است، فرصتی پیش بیاد تا یک مشتری بالقوه را به سیستم کسب و کار خود اضافه کند.
حال از سایر ویژگیهای دیگر یک مشاور فروش حرفه ای و خوب میتوان به این موضوع اشاره کرد که محصول و بازار سازمان شما را به خوبی میشناسد، مشاور صاحب کسب و کاری موفق است که فروش خوبی در آن وجود دارد، قبل از این مشاور فروش از ترفندهای پیشنهادی به شما استفاده کرده باشد، مشاور فروش خوب فردی است که بتواند در موقعیتهای متفاوت خودش را جای شما بگذارد، با شرایط بومی منطقه کسب و کار مورد نظر آشنایی داشته باشد، در حیطه تخصصی بازاریابی حرفهای عمل کند، اقتصاد منطقهای را به خوبی درک و تحلیل کند، آینده نگری و بررسی جریانات و روندهای بازار را مدنظر خود داشته باشد، یک مشاور فروش باید پر از اطلاعات و دانش به روز باشد، مهمترین ویژگی یک مشاور فروش خوب این است که برنامه اجرایی داشته باشد و برخی از موارد دیگر اشاره کرد. مهندس پویان قدم لی با دانش به روز و عملکردی فوق العاده میتواند در این زمینه به شما کمک کند.
مشاور فروش در چه زمینه هایی می تواند شما را راهنمایی کند؟
شاید تا به اکنون برای شما هم سوال به وجود آمده باشد که یک مشاور فروش در چه زمینه هایی میتواند شما را راهنمایی کند؟ در این باره بهتر است که بدانید یک مشاور فروش باتجربه و حرفهای در زمینههایی مانند: مشاوره فروش برای تعیین اهداف فروش سازمانی، مشاوره در فروش، مشاوره برای فروش، فرآیند مشتری یابی با کمک مشاور فروش سازمانی، حل چالشهای تیم فروش همراه با مشاوره برای فروش شرکت، قیمت گذاری محصولات، مشاوره فروش در زمینه تامین کالا، افزایش فروش سازمان توسط مشاور فروش، تحلیل و رصد رقبا توسط مشاور فروش و برخی از موارد دیگر شما دوستان عزیز را راهنمایی کنند.
چرا سازمان ها به مشاور فروش نیاز دارند؟
بهتر است که بدانید مشاور فروش، فردی حرفه ای و متخصص در فروش محصولات خدمات و هم چنین ارائه راه حلهای مناسب است. حال آنچه که شرکتها و یا کسب و کارها برای نیاز مشتری ارائه میدهند به واسطه خدمات مشاوره فروش قابل ارائه میباشند. به یاد داشته باشید که کارشناسان فروش در هر زمینه قابل تصور، مهارت و دانش کسب کردهاند و میتوانند ثبات یک شرکت را تضمین کنند. مشاوران فروش سعی میکنند تا کسب و کارها در بازار رقابتی موفق شوند و به سودآوری برسند. یکی از دلایل مهمی که نشان میدهد چرا به مشاوره برای فروش نیاز داریم، به کارگیری جدیدترین تکنیکها، راه حلها و همچنین استراتژیهای فروش است. یک کارشناس با تجربه و حرفهای میتواند راهکارهای خوبی را ارائه دهد که این راهکارها منجر به فروش قطعی شوند. کسب و کارهایی که از مشاور فروش استفاده میکنند، به طور قطع در جهت مشتری مداری حرکت خواهند کرد، به همین دلیل میتوانند فرصتهای جدید تجاری را پیدا کنند و از این رو معاملات آینده پرسود و پرفایده خواهد بود.
بهتر است که بدانید استفاده از خدمات مشاوره در فروش به معنای کمک گرفتن از کارشناس متخصص و با تجربه است. مشاور فروش برای دستیابی به اهداف و هدایت فرایند فروش به کسب و کارها کمک میکنند که ترکیبی از مهارتها را در اختیار داشته باشند. حال این مهارت ها شامل: مهارت مذاکره و فروش قوی، کمک به حفظ زیبایی ظاهر مشاور فروش، به کارگیری استراتژیهای مذاکره برای معرفی محصول یا خدمات و تجزیه و تحلیل نیازهای مشتری است. یک مشاور فروش به شرکتها کمک میکند که جلسات موثری را با مشتری برگزار کنند، به طوری که اهداف بلند مدت و هم چنین کوتاه مدت شرکت در نظر گرفته شود. به طور معمول شرکتهای بزرگ تیم فروش بزرگ و قدرتمندی دارند، اما با این حال باز هم خدمات مشاوره فروش را نیاز خواهند داشت.
خدمات مشاوره فروش شامل چه مواردی است؟
خدمات مشاوره فروش شامل زیر میباشد:
- ارائه تجربیات علمی و راه حل های عملی به سازمان ها بر اساس استراتژیهای تدوین شده
- آموزش حرفهای مدیران و کارشناسان فروش سازمان
- مهندسی فروش و تحلیل فرآیند فروش
- آموزش تکنیک های فروش به منظور موفقیت تیم فروش سازمان
- تمرکز بر توانایی های تیم فروش و سازمان
- تبیین نقشه راه برای جلوگیری از عدم موفقیت تیم فروش
- تدوین و اجرای استراتژی های فروش
- مشاوره بازاریابی
- مشاوره برندسازی (مشاوره برندینگ)
- مشاوره فروش حرفهای
- آسیب شناسی علل کاهش فروش
- مشاوره در انتخاب و جذب اعضا تیم فروش (مشاوره منابع انسانی)
- تعیین شاخص های عملکردی و کنترل آن در سازمان
- بازارسنجی و تحلیل ورود به بازارهای جدید
- تدوین برنامه جامع فروش
- مشاوره توسعه فردی
- مشاوره در خصوص انتخاب کانال های توزیع محصولات و خدمات سازمان
- طراحی ارزش پیشنهادی برای مشتریان و قیمت گذاری پویا
- آموزش اصول و فنون مذاکره
وظایف مشاور فروش چیست؟
یک مشاوره تخصصی فروش با استعداد دارای وظایفی است که از مهمترین آنها میتوان به: مشاوره فروش به عنوان واسطهای بین شرکت و مشتری قرار دارد و به دنبال برقراری ارتباط تجاری بلند مدت بین طرفین میباشد، مشاور فروش در جایگاه خود میتواند به عنوان راهنما کننده و یک شخص و یا یک سازمان فعالیت داشته باشد، مشاوره فروش میتواند به صورت ساعتی، پروژه و یا استخدامی در خدمت شرکتها و سازمانها قرار گیرد، وظیفه اصلی یک مشاور فروش شناخت نیاز های مشتریان و جمع آوری اطلاعات مربوطه در حیطه خدمات و محصولات شرکت است، مشاور فروش باید توانایی شناخت دقیق و درک نقاط قوت و حتی ضعف خدمات و محصولات شرکت را داشته باشد، مشاور فروش باید تکنیکهای فعلی فروش سازمان را بررسی و آن ها را با تکنیک های مناسب و بهینهتری جایگزین نماید، مشاور فروش باید استراتژیهای آموزشی تیم فروش را مشخص و بر مبنای آن برنامه ریزی آموزشی برای مدیران فروش تبیین نماید، پیشنهاد راهکارهایی در جهت افزایش اعتماد و همچنین اطمینان مشتریان به سازمان، یک مشاوره فروش وظیفه همکاری در مصاحبه و استخدام نیروهای فروش را برعهده دارد، آموزش تخصصی تیم فروش در صورت توافق طرفین بر عهده مشاور فروش خواهد بود، مشاور فروش باید طرحها و برنامههای فروش تدوین شده را طبق برنامه جامع فروش سازمانی اجرا و ارزیابی نماید، تمام فعالیتهای تیم فروش باید با هدف افزایش فروش زیر نظر مشاور فروش باشد، جلسات تصمیم گیری و مشورت با حضور مدیران سازمانی برگزار شود، هدف گذاری در فروش و قیمتگذاری محصولات و خدمات با توجه به چارچوبها و بودجه سازمانی تعیین میشود، بررسی و تحلیل رقبا و بازار و پیش بینی رفتار آنها در آینده توسط مشاور فروش و بازاریابی صورت میگیرد و برخی از موارد دیگر اشاره کرد.
چه ارتباطی بین فروش و بازاریابی وجود دارد؟
در ابتدا بهتر است که معنی و مفهموم هر کدام از عبارات فروش و بازاریابی را بدانیم تا بهتر با ارتباط این دو با یکدیگر آشنا شویم. فروش چیست؟ به صورت ساده میتوان اینگونه بیان کرد که فروش یعنی تبدیل موجودیهای انبار به پول نقد! بدین معنی که هر چیزی موجود است تبدیل به پول شود. البته ناگفته نماند که فروش میتواند شامل کالا و یا خدمات باشد. فروش، باعث ارتقای روابط با مشتریان و شرکا میشود. برای فروش باید در مورد قیمتها و شرایط فروش مذاکره کرد و مطمئن شد که سفارشهای مشتریان تجزیه تحلیل و کامل شده باشد. از این رو فروشندگان باید یک رابطه نزدیک با مشتری داشته باشند، مخالفتهای مشتری را از بین ببرند، مسیر فروش را هموار کنند و در مورد قیمت و شرایط فروش چانه بزنند. به طور معمول هم بعد از فروش باید مطمئن شوند که سایر نیروهای شرکت نیاز مشتریان را برآورده میکنند. نگاه و چشم انداز بخش فروش، از داخل به بیرون و بیشترین تمرکز آنها بر روی زمان حال است و افق دیدشان هم به این هفته، این ماه و یا این فصل محدود می شود. بازاریابی چیست؟ هماهنگ شدن با مشتریان طبق نیازهایشان برای زمان حال و آینده! یکی از مهمترین نقشهای بازاریابی، شناخت بازار از نگاه مشتری به سمت شرکت و کمک به ارتقای شرکت در آینده است. میتوان این گونه بیان کرد که کار بازاریاب این است که سازمان را به سمت بخش و یا گروهی از مشتریان و یا حتی کانالها هدایت کند که شرکت میتواند در آنها رقابت کند و سود به دست آورد.
حال بهتر است که بدانید ایجاد بهره وری در فروش و بازاریابی، هر دو متکی بر استحکام استراتژیهای مهم کسب و کار هستند. هر دو بخش برای ایجاد یک تجربه مثبت برای مشتریان باید توافق داشته باشند و هر کدام نقش موثر خود در آن را درک کنند. برای این موضوع میتوان این مثال را زد که فروشنده نقش خلبان و بازاریاب نقش یک ناوبر را بر عهده دارد. حال برقراری ارتباط بین ناوبر و خلبان برای رسیدن به موفقیت در محل مناسب و در زمان مناسب به همراه رضایت مسافران در این چرخه بسیار ضروری و مهم است. ناوبر مقصد و مسیر را توضیح میدهد، مسیرهای میانبر را نشان میدهد و این که هواپیمای شرکت در چه ارتفاعی پرواز کند. حال خلبان در واقع مطابق با گفتههای ناوبر، هواپیمای اهداف را به پرواز در میآورد و سپس مسیر مشخص شده را دنبال میکند، اما با این حال دائما در طول مسیر رسیدن به اهداف، با ناوبر در ارتباط است تا بتواند تغییرات احتمالی را به خوبی متوجه شود و کنترل کند. البته اینگونه نیست که خلبان، کورکورانه از تمام دستورالعملهای ناوبر، پیروی کند. او همواره مسیر را کنترل میکند و از نحوه اجرای صحیح اطلاعات مطمئن میشود. حال همانند مثال پرواز، در دنیای واقعی نیز بین فروش و بازاریابی هم همین اتفاقات باید بیفتد تا به این گونه هماهنگی و همکاری ایجاد شود.
آیا میتوان هم فروش و هم بازاریابی داشت؟ آیا هر دو کار را یک نفر میتواند انجام دهد؟
بهتر است هر دو کار فروش و بازاریابی را یک نفر انجام ندهد، چرا که تمرکز بر زمان حال و پیش بردن فروش نیاز به مهارتهایی دارد که چندان با نگاه رو به آینده و مشتری محور بخش بازاریابی همخوانی نخواهد داشت. معمولا شرکتها و سازمانها، تصور میکنند که درک خوبی از مشتریان خود دارند، اما این در حالی است که مکالمه با مشتریان مختلف، متفاوت است و از این رو پیش زمینه خاص خود را می طلبد. به همین دلیل مشتریان باید در مورد خدمات و محصول خود به اطلاعات کامل برسند و زمانی که با فرد فروشنده ارتباط برقرار میکنند، نکات مبهمی برایشان باقی نماند. بهتر است که بدانید برای این که یک شرکت واقعاً بتواند رشد و پیشرفت داشته باشد، ضروری و مهم است کسی باشد تا ببیند که شرکت در آینده باید به چه سمتی حرکت کند. به طور معمول در اکثر شرکتها، وظیفه این بخش به عهده مدیر عامل است و نقش بازاریابی نیز صرفاً همراهی تیم فروش است. البته زمانی که یک شرکت رشد میکند، وقت مدیر عامل کاملا پر خواهد شد و از این رو ممکن است نقش استراتژیک مارکتینگ فراموش شود! برای نشان دادن اهمیت جدایی فروش و مارکتینگ، بهتر است بدانید مطالعه تعداد زیادی از شرکتهای متوسط در صنایع مختلف در دانشگاه تگزاس نشان داد که شرکتهایی که نقش فروش و بازاریابی را از هم جدا کردهاند و به مارکتینگ به عنوان یک واحد جدا توجه خاص و ویژهای کردهاند، از احتمال رشد و موفقیت بیشتری برخوردار بودند. البته شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید که حدود شصت درصد از این شرکتها هنوز بخشی به اسم بازاریابی در شرکت خود نداشتهاند.
تفاوت های فروش و بازاریابی چیست؟
به طور خلاصه، میتوان این گونه بیان کرد که بازاریابی محتوا را با پیروی از بهترین شیوههای بازاریابی برای ایجاد سرنخ ایجاد و توزیع میکند. بعد از آن فروش شروع میشود و چشم انداز خاصی را پرورش میدهد. این گونه هم میتوان گفت که بازاریابی جهانی تر است، در حالی که فروش بر روی یک نفر در یک زمان متمرکز میشود. به هر حال از مهمترین تفاوتهای فروش و بازاریابی میتوان به: بازاریابی فرایندی بلند مدت و فروش فرایندی کوتاه مدت است، فروش مشتری محور و بازاریابی محصول محور است، بازاریابی به دنبال برآوردن نیاز مشتری و فروش به دنبال برآوردن نیاز شرکت است، تمرکز بخش فروش برآوردن میزان فروش هدف گذاری شدهاست در حالی که بازاریابی بر ترویج و پیشبرد اهداف، ایجاد نیازها و خواستههای مشتریان و تعیین قیمت محصولات و خدمات تمرکز دارد و برخی از موارد دیگر اشاره کرد.
بهترین مشاور فروش کیست؟
بهترین مشاور فروش کسی است که با استفاده از تکنیکهای فروش و قیمتگذاری، بتواند مناسب ترین و بهترین روشهای بازاریابی و تبلیغات را برگزیند و گامهای ضروری و لازم برای توسعه بازار را فراهم نماید، کمبودهای کسب و کار را شناسایی کند و با کمترین هزینه بیشترین سودآوری را به ارمغان آورد.
چرا لازم است مشاور فروش محصول بازار شما را به خوبی بشناسد؟
مهم است که بدانید مشاور فروش باید از محصولات شما استفاده کند و از تمام ویژگیها، نقاط قوت و حتی نقاط ضعف آنها اطلاعات کافی و جامع داشته باشد. مشتریان بهترین مشاور فروش کسب و کارها هستند. اگر مشتریان احساس واقعی خود هنگام استفاده از محصول را به سازمانها منتقل کنند، قطعا تمام مشکلات برطرف خواهد شد. اما از آن جایی که مشتریان تمایلی به صحبت ندارند و به زبان مستقیم با ما گفتگو نمیکنند، به همین دلیل برای تحلیل رفتار مشتریان و کشف احساس و افکار آنها لازم است از کارشناس و مشاور فروش راهنمایی گرفت.
فروش اینترنتی چیست؟
بهتر است که بدانید فروش اینترنتی این روزها به یکی از دغدغههای اصلی صاحبان مشاغل تبدیل شدهاست. تمام کسب و کارها تمام سعی و تلاش خود را در راستای فروش بیشتر محصولات و خدمات خود به کار میگیرند. صاحبان مشاغل مختلف تا مدتی قبل گوش به زنگ تمام اخبار و اطلاعات حوزه کسب و کار خود بودند و به طور کامل رقبای خود و بازار رصد میکردند. تا یک دهه گذشته فروشگاهها با دکوراسیون زیبا میشدند و صاحبان فروشگاه خود را با انواع محصولات و خدمات خود پر میکردند و مشتریان زیادی جذب فروشگاه آنها میشدند، اما پیشرفت تکنولوژی و دنیای مجازی انقلابی در حوزه کسب و کار ایجاد کردهاست. با توجه به بازار جدید اگر به فکر فروش اینترنتی محصولات و خدمات خود نباشید، رقبا به راحتی از شما پیشی خواهند گرفت و به طور جدی دچار مشکلات متعددی خواهید شد. همهٔ ما بارها برای خرید مایحتاج روزمره زندگی به فروشگاههای مختلف مراجعه کردهایم و کالاهای موردنیاز خود را خریداری کردهایم. اتفاقی که در دنیای مجازی به خصوص در یک دهه اخیر توجه بسیاری خیلی از صاحبان کسب و کارها را به خود جلب کرده است، فروش اینترنتی محصولات و خدمات میباشد. هرگاه فرایند سفارش به صورت آنلاین و تحویل کالا از طریق تحویل پستی انجام شد به آن فروش اینترنتی گفته میشود.
به طور قطع میدانید که با توجه به دنیای مجازی مرز و زمان دیگر معنایی ندارد. فروش اینترنتی جای خود را در خیلی از کسب و کارها باز کرده است. با فروش اینترنتی دیگر نیازی نیست که حتماً یک فروشگاه در فلان پاساژ داشته باشید تا بتوانید خدمات و محصولات خود را بفروشید، چرا که فروش اینترنتی این کار را برای شما بسیار راحت و آسان کرده است. حال از برخی از مزایای فروش اینترنتی میتوان به: افراد بدون محدودیت زمانی و مکانی میتوانند محصولات و خدمات خود را در معرض دید و فروش قرار دهند، هرچقدر فضای فروشگاه فیزیکی بزرگ باشد باز هم تعداد محدودی قادر خواهند بود که از خدمات و محصولات شما خرید کنند اما در فروش اینترنتی هزاران هزار نفر قادر خواهند بود از فروشگاه شما خرید کنند، دسترسی مشتریان به محصولات شما از هر نقطه امکان پذیر است و از این رو نیاز به حضور فیزیکی مشتری وجود ندارد، با توجه به نفوذ اینترنت در جامعه، افزایش قدرت خرید بالا رفته و به همین دلیل کاربران به راحتی میتوانند با مقایسه کردن محصولات در فروشگاههای مختلف اینترنتی خرید خود را به راحتی و در کوتاهترین زمان انجام دهند، درفروش اینترنتی مرزها دیگر معنایی ندارند و میتوانید بر روی بازار جهانی فکر کنید!
مشاور فروش اینترنتی
با توجه به افزایش رقابت در دنیای اینترنت، فروختن یک قطعه کوچک به عنوان محصول کاربردی و یا مصرفی نیز اهمیت پیدا میکند. مهم است که بدانید بزرگ ترین شرکتها برای کوچکترین محصولات خود تبلیغات گستردهای انجام میدهند. آنچه که میتواند فروش اینترنتی را افزایش دهد، عمل کردن طبق قوانین تجارت الکترونیکی است. مشاوره برای فروش باید توانایی شناخت دقیق و درک نقاط قوت و ضعف محصولات و خدمات شرکت را داشته باشد. مشاوره فروش اینترنتی باید تکنیکها و راه حلهای فعلی فروش سازمان را بررسی و آنها را با تکنیکهای مناسب و بهینه تری جایگزین کند. بهتر است که بدانید مشاور فروش اینترنتی باید استراتژیهای آموزشی تیم فروش را مشخص کند و بتواند بر مبنای آن برنامه ریزی آموزشی برای مدیران فروش تبیین کند. مشاور فروش اینترنتی وظیفه همکاری در مصاحبه و استخدام نیروهای فروش را نیز برعهده دارد. آموزش تخصصی تیم فروش در صورت توافق طرفین بر عهده مشاور فروش اینترنتی خواهد بود. مشاور فروش اینترنتی باید برنامههای فروش تدوین شده را طبق برنامه جامع فروش سازمانی اجرا و ارزیابی کند.
اهمیت آموزش فروش
در آموزش فروش یاد خواهید گرفت که فروش، معاملهای بین دو الی چند طرف است که در آن خریدار کالاهایی را دریافت میکند، خدمات ملموس و یا نامشهود و یا داراییها در ازای پول یا در بعضی از موارد سایر داراییهای پرداخت شده به یک فروشنده است. در بازارهای مالی، یک فروش میتواند توافقی باشد که یک فروشنده و خریدار در رابطه با قیمت تضمین میکنند. میتوان این گونه بیان کرد که یک فروش در واقع یک قرارداد بین خریدار و فروشنده کالای خاص و یا خدمات مورد نظر است. حال آموزش اصول و فنون مذاکره و آموزش فروش مشخص میکند که فروشنده در ازای مبلغ مشخصی از پول و یا دارایی خاص، خدمات یا کالا را به خریدار ارائه میدهد. آموزش فروش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بسیار مهم است که شرکت شما سرمایه گذاری آموزشی درستی انجام دهد. یک تیم فروش آموزش دیده میتواند فرصتهای جدیدی را ایجاد کند که منجر به بازدهی بزرگی برای یک شرکت میشود. بهتر است که بدانید هر چه تیم فروش شما آموزش دیدهتر باشد، نتایج بهتری برای کل شرکت شما خواهد داشت. در نهایت این موضوع را هم باید افزود که همه ما به نحوی در زندگی مشغول فروش هستیم، از این رو باید مهارت فروشندگی را به درستی فرا بگیریم و اگر در آن ضعف داشته باشیم در جامعه امروزی نمیتوانیم پیشرفت کنیم.
آموزش فروش را از کجا آغاز کنم؟
بهبود و رشد عملکرد فروش همیشه یک اولویت مهم است و الگویی است که سالیان متوالی، کسب و کارهایی با اشکال و اندازههای متفاوت تکرار کردهاند. بهتر است که بدانید یک فروش خوب و یا یک مشاوره برای فروش یا مشاوره فروش نیاز به این دارد که در ابتدا محصول را به خوبی درک کنید و به نیاز مشتری احترام بگذارید. اما فراتر از آن، راز یک فروشنده خوب، دانستن آن چیزی است که در سر مشتری می گذرد. در واقع میتوان این گونه بیان کرد که فروش یک نگرش در مورد احساسات و افکار مربوط به خود، کسب و کار، محصولات و مشتریان است که شامل سه واژه اعتماد، غرور و اهمیت دادن است.
تدوین برنامه جامع فروش توسط مشاور فروش سازمان
به طور معمول طرح فروش توسط مدیران، کارشناس و مشاور فروش حرفهای تهیه و تدوین میشود. بسته به بازار هدف، نوع کسب و کار و مشتریان متفاوت خواهد بود. یکی از وظایف مشاوره تخصصی فروش در یک سازمان میتواند تهیه، تدوین و همچنین اجرای طرح جامع فروش باشد. مدیران کسب و کار و مشاوران فروش با کمک طرح فروش میتوانند کل سیستم فروش و بازاریابی سازمان را در جهت افزایش فروش هدایت کنند. به طور معمول طرح فروش در راستای طرح توجیهی کسب و کار نوشته میشود. به همین دلیل پیشنهاد میشود که برای تدوین طرح فروش با مدیران و مشاوران بازاریابی و فروش مشورت کنید. معمولا مدیران سازمانها زمانی اقدام به استخدام و همکاری با مشاور فروش میکنند که شرکت در وضعیت بحرانی قرار دارد تا بتوانند به کمک مشاور فروش متخصص خود را از بحران به وجود آمده رهایی دهند.
اهمیت حضور مشاور فروش در سازمانها
فرایند مدیریت فروش و بازاریابی یکی از چالشهای اساسی و مهم برای ادامه حیات سازمانها است. خیلی از شرکت ها بودند که به دلیل هوشمند نبودن تیم فروش، عدم درک درست فرآیند فروش و همچنین ندانستن تاکتیکهای فروش مناسب بازار و عدم دریافت مشاوره توسعه فردی و شغلی برای کارکنان در کسب و کار خود شکست خوردهاند. مهم است که بدانید اگر در یک سازمان کلیه بخشها وظایف خود را به درستی انجام دهند، اما برنامه یکپارچه و هدفگرایی برای مدیریت فروش پیش بینی نشده باشد، سازمان در رسیدن به اهداف خود ناکام خواهد ماند و با شکست روبهرو خواهد شد. به همین دلیل سازمانها با کمک یک مشاور فروش حرفهای و متخصص به تدوین برنامه جامع فروش سازمانی اقدام میکنند تا علاوه بر بهرهمندی مناسب از منابع در اختیار، با خطای کمتر و سرعت بیشتری مسیر موفقیت را بپیمایند.
مشاور فروش باید مصداق حرف و پیشنهادات خود باشد
یک مشاور فروش حرفهای و متخصص لازم است حداقل چندین بار از ترفندهای پیشنهادی به شما در کسب و کار خود استفاده کرده باشد و نتیجه مناسب نیز حاصل شده باشد.
مشاور رهبری فروش کیست؟
مشاور رهبری فروش یک فرد باتجربه و متخصص در زمینه فروش و بازاریابی است که تجربیات وی در زمینه مدیری فروش میتواند سازمان را در جهت بهبود فرآیندهای فروش، توسعه ابزارهای فروش و بازاریابی و هم چنین کسب سود بیشتر یاری دهد. حال از خصوصیات مشاور رهبری فروش حرفهای میتوان به: تحلیلگر، استراتژیست، مبتکر و خلاق مدیر، مربی، رهبر، با اعتماد به نفس، علاقمند به یادگیری، فردی تاثیر گذار، توجه به چشم انداز شرکت، شنونده خوبی باشد، توانایی برقراری ارتباط داشته باشد و … اشاره کرد.
مشتری یابی و کشف سرنخ های فرآیند فروش
بهتر است که بدانید مشتری یابی را میتوان یکی از مراحل مهم و ضروری یک فرآیند فروش به شمار آورد. به مجموعه فعالیتها، روشها و هم چنین ابزارهایی که مشاوره فروش از آنها استفاده میکند تا به این گونه مشتری بالقوه را آماده مذکره و گفتگو کند، مشتری یابی میگویند. در سطح تخصصی میتوان مشتری یابی را تبدیل سرنخها به فرصتها نامید. به طور معمول در کسب و کارهای بزرگ، وظیفه تولید سرنخها و مرحله مشتری یابی با واحدهای بازاریابی و تبلیغات سازمان ها میباشد و مدیران و مشاوران فروش بر تبدیل سرنخها به فرصت تمرکز دارند. مشاور فروش و بازاریابی در سازمان می تواند مسئولیت تدوین برنامه جامع مشتری یابی و کشف سرنخها را برعهده بگیرد.
تکنیک های فروش حرفه ای
برخی از تکنیکها میتواند شما را در ارائه بهتر خدمات فروش، فارغ از اینکه کسب و کار شما در چه حوزهای است، چه محصول و خدماتی عرضه میکنید و مشتریان شما چه کسانی هستند، یاری کنند. حال از این تکنیکها میتوان موارد زیر اشاره کرد:
- مذاکره: مهارت مذاکره و همچنین مهارت فروش به سختی قابل تفکیک هستند، اما به طور کلی میتوان بیان کرد که اصول و فنون مذاکره میتواند برای شما به عنوان مشاور فروش مفید واقع شود. مهارت
- ارتباطی: یادگیری و بهبود مهارتهای ارتباطی میتواند هر فردی را به یک فروشنده حرفهای تبدیل نماید. بازاریابی و فروش تلفنی: با گسترش تکنولوژی هنوز هم تلفن یکی از ابزارهای مهم ارتباطی و کلامی به حساب میآید.
- هوش هیجانی: اهمیت هوش هیجانی در فروش بر هیچکس پوشیده نیست به همین دلیل کارشناس و مشاور فروش مجموعه را به تقویت هوش هیجانی تشویق میکنیم.
- مهارت ارائه: برای ارائه و معرفی محصولات خاص یک صنعت لازم است مدیر و یا مشاور فروش علاوه بر تکنیکهای مهارت ارتباطی و فنون مذاکره به مهارت ارائه هم تسلط کافی داشته باشند.
- اسلاید سازی: اگر به عنوان مدیر فروش سازمانی در مذاکرات فروش شرکت دارید برای ارائه ویژگیهای محصول و خدمات شرکتتان لازم است مهارت اسلاید سازی را مدنظر قرار دهید.
مدیریت فروش چیست؟
به طور قطع میدانید که فروش قلب تپنده هر سازمانی است. اگر فروش یک شرکت موفق نباشد، کلیه بخشهای سازمان با چالش روبهرو خواهند شد. مهم است که بدانید فرآیند یک فروش نیازمند طراحی سیستم یکپارچه و پویا است که بر اساس طرح توجیهی کسب و کار تهیه و طراحی خواهد شد. بازاریابی پیش نیاز فرآیند فروش میباشد و به همین دلیل قبل از اجرای برنامههای فروش لازم است سازمان شما از نظر تیم بازاریابی، توانایی و استراتژیهای بازاریابی مانند: محصول، رقبا، بازار، تبلیغات، کانالهای توزیع، مشتری و … دارای سیستمی یکپارچه و قوی باشد. مدیریت فروش، فرآیند ایجاد تیم فروش، تدوین برنامههای فروش، هماهنگ کردن تکنیکهای فروش و همچنین هماهنگ سازی برنامههای عملیاتی برای پیاده سازی است که به سازمانها و شرکتها برای رسیدن به اهداف بازاریابی و فروش کمک میکند.
سخن آخر
معمولا مشاوره فروش در سازمانها و شرکتها توسط یک تیم از کارشناسان با تجربه و متخصص در صنعت مرتبط با حوزه کاری انجام میشود. مشاوران فروش در فروش محصولات نقش بسیار مهمی دارند. کسب و کارهایی که در بخش فروش خود دچار بحران شدهاند با بهره گیری از خدمات مشاوره فروش میتوانند استراتژیهای مناسبی را در برخورد با بازار و همچنین مشتریان اتخاذ کنند. یک مشاور فروش در زمینههای مختلفی میتواند شما را راهنمایی کند. برخی از تکنیکها میتواند هر فردی را در ارائه بهتر خدمات فروش، فارغ از این که کسب و کار او در چه حوزهای است، چه محصول و خدماتی عرضه میکند یاری کند، به همین دلیل دانستن این تکنیکها بسیار مهم و ضروری است.
سوالات متداول
هم از طریق ارسال پیام به شماره 09122878460 یا ارسال از طریق سایت، واتس آپ، تلگرام، اینستاگرام
این موضوع بستگی به درخواست دهنده و موضوعاتی که قرار هست مطرح شود و حل شود دارد، جلسات معمولا از ۴۵ دقیقه تا ٩٠ دقیقه میباشد.
مشاوره خیلی بستگی به ماهیتهای موضوعات اصلیش دارد.
مشاوره دادن در مورد موضوعات سطحی با موضوعات خیلی حرفه ای کاملا فرق دارد از لحاظ هزینه و تایم و …….
مشاوره حضوری یک بحث، مشاوره ی تلفنی یک بحث، برنامه ریزی و خط مشی صحیح داشتن یک بحث هست، برنامه کوتاه مدت داشتن یک بحث، حال با تمام این موضوعات، مبلغ بستگی به شرح درخواست دهنده برای برنامه ریزی سازمانش دارد.
کلمات سرچ شده اخیر :
- https://pouyanghadamli com/sales-consultant/